Bröllop

Grattis till bröllopet!

Ni är kära, ni är varandras, ni är förlovade och ni har bestämt er för att bli gamla tillsammans. Finns det något finare?! Jag lovar, er bröllopsdag kommer bli helt fantastiskt, trots att det kan kännas stressigt och nervöst inför den stora dagen. Jag vet själv hur det är med bröllopsplanering, och kan ge er tips och råd på vägen!
 
Vad ska man tänka på när man väljer bröllopsfotograf?
Bara att -ha- en bröllopsfotograf är det första ni bör tänka på. Många kan ångra att de valde farbror Sven som säkert tar jättefina fågelbilder, men som inte hjälper er att känna er avslappnade framför kameran. Det är också viktigt att ni hittar en fotograf som ni klickar med, och som känns rätt. Jag vill ju vara er kompis under hela vägen, då vi kommer spendera en hel del tid tillsammans på er stora dag! Det sista stora att tänka på är att ni hittar en fotograf som  har en bildstil som ni gillar. De här bilderna kommer ni ju ha resten av livet. 

Dagen när ni ska säga ja till varandra så vill jag att ni ska kunna njuta och vara i nuet. Därför hjälper jag er att slappna av framför kameran med enkla roliga uppgifter. Jag vill också gärna vara där på er dag och dokumentera den så genuint som möjligt. Mormors tårar i kyrkan, er första kyss som gifta eller grattiskramen från bästa vännen. Oavsett om ni firar litet med bara de närmaste, eller har en megafest, så vill jag fånga känslan av er dag och kapsla in den i bilder som ni kan ta fram om 1 år, 5 år, 10 år, 20 år eller 50 år och fortfarande känna att “åh, precis sådär var vår bröllopsdag!”. Jag strävar efter en tidlös bildstil med vackra, naturliga färger.

Tyvärr är jag inte öppen för bokningar just nu!
Under vintern/våren 2022-2023 tar jag  uppehåll från fotografuppdrag av personliga skäl. 
Jag hoppas att vi ses igen om inte allt för länge!

Bröllopspaket

Här hittar du mina färdiga bröllopspaket. Du kan också höra av dig om att skräddarsy ett eget paket, om det inte passar med er dag eller ert upplägg.
I paketen ingår resa inom Upplands och Stockholms län, annars tillkommer milsersättning. 

Nano (n)

1.5 h inklusive vigsel och porträttbilder
 
– Planeringsmöte
– Fotografering i ca 1,5 h
– Minst 50 professionella bilder som högupplösta digitala filer
– Onlinegalleri
 
4200 kr

Micro (µ)

3 h sammanhängande under er dag, vilket kan innehålla till exempel förberedelser, first look, vigsel, porträtt och gratulationer
 
– Provfotografering (värde 2000 kr)
– Planeringsmöte
– Fotografering i ca 3 h
– Minst 100 professionella bilder som högupplösta digitala filer
– Onlinegalleri
 
8400 kr

Mega (M)

6 h där vigsel, porträtt och gratulationer ingår och kan anpassas för att innehålla t. ex. förberedelser, first look eller mingel vid lokalen, middagen och golden hour
 
– Provfotografering (värde 2000 kr)
– Planeringsmöte
– Fotografering i  6 h
– Minst 250 professionella bilder som högupplösta digitala filer
– Onlinegalleri 
 
16 800 kr

Giga (G)

10 h allt från förberedelser till sista dansen ingår!
 
– Provfotografering (värde 2000 kr)
– Planeringsmöte
– Fotografering i ca 10 h
– Minst 650 professionella bilder som högupplösta digitala filer
– Onlinegalleri
 
28 000 kr